Μπλουγούρας – Γυναικεία ρούχα – eshop – Τρίκαλα

Κάθε μέρα κάτι νέο! Επισκεφθείτε μας καθημερινά και δείτε ότι νεότερο σας προτείνουμε.

Αλλαγές και Επιστροφές

Ελπίζουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που διαθέτουμε στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα Μπλουγούρας .

Αν όμως, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων.

Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστροφών, με εξαίρεση τις επιστροφές λόγω ελαττωματικών προϊόντων και/ή προϊόντων που απεστάλησαν κατά λάθος, βαρύνουν εσάς. Το κατάστημα mplougouras.gr θα καλύψει όλα τα έξοδα αποστολής για ελαττωματικά προϊόντα και προϊόντα που απεστάλησαν κατά λάθος.

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 24310 22520 για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή.

Για να θεωρηθεί ότι έχετε ασκήσει ορθά το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων θα πρέπει να πληροίτε απόλυτα τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Έχετε επικοινωνήσει μαζί μας για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή.
2. Η επιστροφή να γίνει εντός δεκαπέντε εργάσιμων (15) ημερών από την ημέρα που θα λάβετε το προϊόν.
3. Τα προιόντα να μην είναι φορεμένα, χρησιμοποιημένα.

Εάν, μετά την πάροδο 10 ημερών από την στιγμή που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παράδοση, η εν λόγω
παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας, θα θεωρήσουμε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε τη Σύμβαση και η Σύμβαση θα θεωρείται λήξασα. Σαν αποτέλεσμα της λήξης της Σύμβασης, θα σας επιστρέψουμε κάθε πληρωμή που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης, όσο το δυνατόν συντομότερα και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία η Σύμβαση έχει λήξει.
Παρακαλούμε σημειώστε ωστόσο ότι τα μεταφορικά που προέκυψαν εξ αφορμής λήξης της Σύμβασης μπορεί να έχουν
ψηλότερο κόστος, με το οποίο δικαιούμαστε να σας επιβαρύνουμε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο