Μπλουγούρας – Γυναικεία ρούχα – eshop – Τρίκαλα

Κάθε μέρα κάτι νέο! Επισκεφθείτε μας καθημερινά και δείτε ότι νεότερο σας προτείνουμε.

Συχνές Ερωτήσεις

Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, μπορείς να δεις τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες με τα προϊόντα. Μόλις δεις κάτι που σε ενδιαφέρει, απλά πάτησε επάνω του με το ποντίκι σου, διάβασε όλες τις σχετικές πληροφορίες και επέλεξε το εικονίδιο για να το προσθέσεις στο καρότσι σου. Στη συνέχεια, απλά ακολούθησε τα βήματα για την υποβολή της παραγγελίας, σημειώνοντας τα στοιχεία σου και φυσικά τη διεύθυνση στην οποία θα ήθελες να παραλάβεις το προϊόν σου.

Φυσικά, το προϊόν που φαίνεται στην οθόνη σου είναι αυτό που θα παραλάβεις.

Πληρωμή με την μέθοδο της Αντικαταβολής

Πληρωμή μέσω Κάρτας ( Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)

Πληρωμή μέσω PAYPAL

Για περισσότερες πληροφορίες μπες ΕΔΩ

Το mplougouras.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας τoυ. Το mplougouras.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά).

Το mplougouras.gr εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή μόνο στην Ελλάδα.

Με το που θα ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, θα λάβεις αυτόματα ένα e-mail το οποίο θα σε ενημερώνει ότι λάβαμε την παραγγελία σου και ότι την έχουμε καταχωρήσει. Έτσι, σε λίγες ημέρες τα πράγματα που έχεις επιλέξει θα βρίσκονται κοντά σου.

Το mplougouras.gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσεις την παραγγελία σου εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση της. Αυτό σημαίνει πως ο μέσος χρόνος για να ακυρώσεις την παραγγελία σου είναι γύρω στη 1 ώρα, δηλαδή πριν προλάβει να επεξεργαστεί. Εάν επιθυμείς να πραγματοποιήσεις ακύρωση της παραγγελίας σου παρακαλούμε στείλε μας ένα e-mail στο info@mplougouras.gr ή κάλεσέ μας στο 24310 22520

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γραφτείς στο Newsletter. Έτσι, θα ενημερώνεσαι για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις όσον αφορά τις προσφορές, αλλά και τα νέα προϊόντα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο